Om bloggen

Det här är en blogg som kommer att handla om det bästa av det mesta. Det betyder med andra ord att det säkerligen kommer bli ett spretigt flöde där jag ger er läsare min version av verkligheten, och tar upp ämnen som jag tycker är intressanta, roliga och informativa. Det kommer också handla mycket om mig själv såklart, och den absolut största majoriteten av det jag skriver kommer att kunna relateras till mig själv och det jag brinner för. Det finns mycket att berätta om, och det är själva anledningen till att jag startat bloggen. Det som händer och sker i livet bör man komma ihåg, och mitt sätt att komma ihåg är att göra det i bloggform. Att veta om sin historia och vad man gått igenom är viktigt, och det är lätt att glömma snabbt bara vad man gjorde för två år sedan.

Visst är det viktigt att leva i nuet, men för att man ska kunna göra det på bästa sätt så måste man veta om misstagen man gjort. Det är också viktigt att se vad det är som intresserat en och sedan förhålla sig till det i nutiden, för upprepar man samma mönster så kommer också resultatet att bli det samma. Därför är den här bloggen en insats för mig själv, för att kartlägga mina intressen och det jag brinner för, för att kanske till slut hitta ett område som jag vill involvera mig mer i. Det blir alltså ett sätt att lära känna mig själv.

Jag som skriver på den här bloggen, den person som du kommer att få lära känna bättre, heter Ida. Jag är 26 år gammal och jobbar på Försäkringskassan. Det kommer inte att bli något som jag skriver speciellt mycket om, det tillhör min yrkesroll. Bloggen kommer att fokusera på det personliga, där mode, träning, inredning bara är några av de saker som du kommer att kunna läsa mina personliga reflektioner kring. Ni ska känna er välkomna hit och tveka inte att lämna en kommentar!