En ny pärla i köket

Det finns saker i vardagen som är rent ut sagt horribla att göra, och inte sällan så handlar det om hushållarbetet. Nu kanske det börjar låta som att jag är lat person av naturen, men så är det absolut inte. Jag är närmast manisk när det kommer till mitt städande, och mina golv är alltid rena och min tvättkorg är i princip aldrig överfull. Jag tar hand om mitt hem och tycker om det, jag gillar ordning runt omkring mig och det skänker mig någon form av ro. Med det finns en del som jag hatar, som jag aldrig tar tag i förens det är för sent. Det är nämligen disken. Jag har inte haft någon diskmaskin, vilket gjort detta plågsamt.

Till slut fick jag nog. Jag orkade inte längre hålla på att se bergen växa, utan behövde något som gjorde min tillvaro lättare och framför allt fick det ordnat i köket. Massa smutsiga tallrikar, bestick och grytor sticker i ögonen på mig, och efter att ett berg rasat på golvet och krossat glas och tallrikar så köpte jag mig äntligen en härlig diskmaskin som ska ta hand om det åt mig. Visserligen betydde det att det blev lite mindre utrymme på diskbänken, men med en diskmaskin har köket fått ett helt nytt liv. Jag älskar att vara där, och jag nästan ser hur disken numera försöker håna mig, tills dess att jag ställer dem i diskmaskinen och ignorerar dess existens. Smidigt, praktiskt och så otroligt skönt med en diskmaskin i köket. Det är väl värt varenda krona!